Fischer

Fischer

Wij zijn momenteel bezig met het inrichten van deze categorie. Binnenkort vind je hier alle producten.

Fischer skis en accessoires bij IceRockOutdoor!

IceRockOutdoor is dé online webshop voor Fischer skis en accessoires!
Wij hebben een groot assortiment aan skis en accessoires zoals:

  • All mountain skis
  • Slalom carver skis
  • Tassen voor het vervoeren van je schoenen
  • Ski schoenen

En nog veel meer! IceRockOutdoor heeft het!

Waarom kiezen voor Fischer?

In 1924 word het bedrijf Fischer gesticht door Josef Fischer Senior. Dit begint met het maken van handgemaakte bolderwagens en sleeën. Vanaf 1936 maakt Fischer al skis en daardoor is het bedrijf met veel innovatie een van de beste op de markt. Tot de dag van vandaag is Fischer een familiebedrijf gebleven, succesvol op een internationaal niveau door de samenwerking tussen traditioneel, onderzoek en de beste technologie. Fischer staat voor ontwikkeling, productie, marketing, en distributie van eerste klas skis en accessoires. Door innovatie, product leiderschap en kennis van ontwikkeling in de kerngebieden van de basis, word er zekerheid gegeven aan het succes van Fischer. Fischer maakt alleen maar producten die van top kwaliteit zijn en dit is terug te zien in het grote klantenbestand van Fischer op recreationeel gebied maar zeker ook op professioneel gebied. Fischer maakt skis met technologieën die op de hoogste niveaus bruikbaar zijn en de balans en controle weten te behouden voor op de piste.

Online Fischer skis en accessoires kopen

Bij IceRockOutdoor kunt u heel gemakkelijk alle producten bestellen in onze webshop en u bent u verzekerd van 100% service.
Alle producten op onze site zijn direct leverbaar en uw pakket is te volgen via Track & Trace.
Bestelt u voor 13.00 uur, dan wordt uw bestelling dezelfde dag nog verstuurd.
Bent u niet tevreden met uw product? Bij ons geldt een niet goed, geld terug garantie. Bovendien leveren wij het hele jaar door!

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over Fischer skis of accessoires of wilt u meer weten over de artikelen in webshop? Dan kunt u altijd bij IceRockOutdoor terecht. U kunt ons altijd bellen of mailen:
076-5439166
info@IceRock.nl