K2 Inlineskates

K2 Inlineskates

Wij zijn momenteel bezig met het inrichten van deze categorie. Binnenkort vind je hier alle producten.

K2 inline skates bij IceRockOutdoor!

IceRockOutdoor is dé online webshop voor K2 inline skates en accessoires!
Wij hebben een groot assortiment aan inline skates en accessoires voor dames en heren zoals:

  • Skates
  • Helmen
  • Wieltjes
  • Beschermingssets

En nog veel meer! IceRockOutdoor heeft het!

Waarom kiezen voor K2?

K2 is een merk met een rijke historie, zo bestaat het merk al 45 jaar en is het in 2003 omgedoopt tot K2 Sports. K2 bevat het nu 16 wereldberoemde merken en meer dan 40 verschillende productcategorieën! Een van de categorieën zijn de inline skates. De jarenlange ervaring, creativiteit en passie voor de sportwereld zorgt ervoor dat K2 een merk is met een waanzinnige afwerking en sportuitrusting van de hoogste kwaliteit. In 1994 introduceerde K2 de softboot technologie voor de inline skates en nu, bijna 20 jaar later, is dit nog steeds het uitgangspunt. De inline skates van K2 zijn er in verschillende uitvoeringen en voor diverse doelgroepen. Inline skates zijn er voor dames en heren maar ook voor kinderen! Voor kinderen zijn zelfs skates die meegroeien met het kind! Begin vandaag nog met skeeleren op de inline skates van K2 en ga voor topkwaliteit!

Online K2 inline skates en accessoires kopen

Bij IceRockOutdoor kunt u heel gemakkelijk alle producten bestellen in onze webshop en u bent u verzekerd van 100% service.
Alle producten op onze site zijn direct leverbaar en uw pakket is te volgen via Track & Trace.
Bestelt u voor 13.00 uur, dan wordt uw bestelling dezelfde dag nog verstuurd.
Bent u niet tevreden met uw product? Bij ons geldt een niet goed, geld terug garantie. Bovendien leveren wij het hele jaar door!

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over K2 inlines skates en accessoires of wilt u meer weten over de artikelen in webshop? Dan kunt u altijd bij IceRockOutdoor terecht. U kunt ons altijd bellen of mailen:
076-5439166
info@IceRock.nl