Accessoires

Accessoires

Wij zijn momenteel bezig met het inrichten van deze categorie. Binnenkort vind je hier alle producten.

Wandel/ trek en kampeeraccessoires

Ga je op zoek naar onontdekte gebieden? IceRockOutdoor is dé online webshop voor de noodzakelijke accessoires als u een of meerdere dagen gaat wandelen. In het assortiment:

  • Gamaschen
  • Thermoflessen
  • EHBO kits
  • Sneldrogende handdoeken
  • Bivakzakken en slaapzakken

IceRockOutdoor heeft het! Back to basic met IceRockOutdoor. Slaap in uw slaapzak met bivakzak voor het ultieme buitengevoel. Draag uw lichtgewicht kleding. De gamaschen zijn ideaal als u door dicht terrein loopt, u heeft dan geen last van takjes, steentjes en dergelijke die in de schoenen komen. Tevens houden ze de onderkant van uw broekspijpen droog. Kortom: comfort in alle omstandigheden! Neem uw drinken mee in een handige thermosfles en een goede voorbereiding is het halve werk: een EHBO setje komt altijd van pas!

Online wandel/trek en kampeer accessoires kopen

Bij IceRockOutdoor kunt u heel gemakkelijk alle producten bestellen in onze webshop en u bent u verzekerd van 100% service. Alle producten op onze site zijn direct leverbaar en uw pakket is te volgen via Track & Trace. Bestelt u voor 13.00 uur, dan wordt uw bestelling dezelfde dag nog verstuurd. Bent u niet tevreden met uw product? Bij ons geldt een niet goed, geld terug garantie. Bovendien leveren wij het hele jaar door!

Ruim assortiment wandel/trek en kampeer accessoires

We hebben een ruim assortiment op het gebied van wandel/trek en kampeeraccessoires. De meest actuele en technische accessoires voor uw wandel-/trektocht koopt u bij IceRockOutdoor. Ga goed voorbereid kamperen en wandelen met de accessoires. Draag comfortabele kleding en kijk ook eens bij de rugzakken om alles comfortabel mee te nemen.

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over wandel/ trek en kampeer accessoires of wilt u meer weten over de artikelen in webshop? Dan kunt u altijd bijIceRockOutdoor terecht. U kunt ons altijd bellen of mailen:
076-5439166
info@IceRock.nl